BBS 50 Års Jubilæum

BBS 50 Års Jubilæums Logo

BBS fejrer i 2020 deres 50 års jubilæum, firmaet er grundlagt i 1970 af Heinrich Baumgartner og Klaus Brand med en lille produktionsvirksomhed der lavede plastik dele til autobranchen i Schiltach heraf navnet Baumgartner Brand Schiltach = BBS. 3 år efter etableringen af virksomheden udvikler og producerer Heinrich Baumgartner en ny 3-delt split fælg til motorsport. I løbet af få år bliver BBS et synonym med lette motorsports fælge fremstillet i aluminium.

5 årtier senere og vi skriver 2020 – giver 50 års innovation men stadig tro mod sin vision “Teknologi fra Motorsport” med mange innovative løsninger, legendariske fælg-designs som LM, RS og CH-R fælgene, seneste innovation er den patenterede rustfrie ring på fælgkanten som er udskiftelig hvis man skulle være uheldig at lave en kantskade på fælgen.

For at fejre jubilæet har man lavet en special produktion af 4 fælge i en begrænset udgave i en unik og special “Satin Bronze” farve samt med en speciel centerkapsel i matchende farve med ordlyden “BBS EST. 1970” Følgende fælge er tilgængelige i 50 års jubilæumsudgave: FI-R fra Forged Line, CH-R II og CI-R fra Performance Line og XR modellen fra Design Line.

50 Års Fælgdesign

Oversigt over jubilæums fælg designs – Tryk på billedet og se priser og mere info på www.astina.dk

50 Års Jubilæums Kampagne hos Astina.dk

Hele uge 25 kører vi BBS kampagne hos Astina.dk – kampagnen er gældende fra d. 15. Juni til og med 21 Juni – du kan se og læse al information på www.astina.dk

Facebook kommentarer