KW Electronic Weeks

KW Electronic Weeks Kampagne
KW Electronic Weeks Kampagne

KW Electronic Suspension Weeks

KW kører i disse dage kampagne med fokus på elektronisk justerbare gevindundervogne, KW er kendt for at lave måske de bedste undervogne på markedet, håndsamlet i tyskland med høj kvalitets komponenter og etfjederbenshus i rustfrit stål er din garanti for et kvalitetsprodukt.

Uanset om din bil er udstyret med elektronisk undervogn fra fabrikken, eller hvis du blot tænker det må du eje, så er muligheden der med KW.

KW DDC ECU – Gratis WLAN Modul (værdi 2.472 KR)

DDC ECU serien af KW undervogne er til dem som ikke har en fabriksmonteret elektronisk undervogn, sammen med undervognen medleveres en styreboks samt en elegant knap til kabinen hvor der er 3 præ-indstillede “hårdheder” – vi anbefaler dog man tilkøber KW WLAN / WIFI modul som gør du kan betjene undervognens hårdhedsjustering via en KW APP fra din iPhone / Android mobiltelefon – i denne periode medfølger der en gratis WLAN modul til alle KW DDC ECU undervogne (værdi 2.472 DKK inkl. moms)

Se alle KW DDC ECU undervogne her

KW DDC Plug & Play (p&p) – Spar op til 2.800 KR

KW DDC Plug & Play serien er til dem som har en fabriksmonteret elektronisk hårhdedsjuster undervogn, her vil undervognen passe som direkte plug and play erstatning – undervognen vil indstille automatisk fra bilens computer og/eller knap til eks. “sport-mode”

Se alle KW DDC Plug & Play undervogne her

Du kan se mere på KW’s hjemmeside om DDC Elektroniske undervogne:
https://www.kwsuspensions.net/products/coilovers/ddc

KW Plug & Play DDC Elektronisk Justerbar Gevindundervogn
KW Plug & Play DDC Elektronisk Justerbar Gevindundervogn