Suzuki Swift er en mindre bil med en lang og succesfuld historie i dens segment. Fra dags dato er ST Suspensions klar med en komplet justerbar gevind undervogn til den nyeste 6. generation Suzuki Swift (AZ) inkl. 140hk Sport modellen (RZ)

ST X gevindundervognen til den nye Suzuki Swift giver ikke blot mulighed for trinløs sænkning op til 50mm (godkendt jvf. TÜV) men forbedrer også køre dynamikken for den mindre bil. Setup med KW støddæmpere sammen med ST fjedrene sikrer en ideel balance af sportslige køre-egenskaber sammenholdt med bibeholdelse af komfort til praktiske gøremål.

Selv med fuld belastning / fuld oppakning i den lille Swift og maksimal udnyttelse af bilens aksellast, er undervognen væsentligt mere komfortabel sammenlignet med at sænke bilen udelukkende med sænknings fjedre.

Ved at bruge et kortere støddæmper hus, er vandringen på ST gevindundervognen længere end ved brug med sænknings fjedre på den originale undervogn. Selv ved høje motorvejs hastigheder for du optimal vejgreb og sikkerhed med en ST gevindundervogn i din Suzuki Swift.

Trinlæs sænkning gøres nemt på forakslen direkte på fjederbenene. Det testede justerings interval i godkendelsen er mellem 25mm og 45mm sænkning sammenholdt med den originale undervogn.

På bagakslen er højde justeringen på den nye Suzuki Swift (AZ) og Swift Sport (RZ) en sænkning på mellem 30mm og 50mm, hvilket reducerer den knap så pæne afstand der imellem dæk og skærmkant.


–>
ST X gevindundervognen forefindes nu til samtlige nyere generation af Suzuki Swift modeller fra årgang 2005+ og frem.

Suzuki Swift MZ årgang 2005-2010 ST X Gevindundervogn
Suzuki Swift NZ årgang 2010-2017 ST X Gevindundervogn
Suzuki Swift AZ årgang 2017- ST X Gevindundervogn

Samtidigt med lanceringen af gevindundervogn til den nye Suzuki Swift AZ er der også lavet sænknings fjedre fra ST Suspensions til dem som ikke ønsker at skifte hele undervognen.

Facebook kommentarer